Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica usmażona z najzdrowszych jajek, od kur wesołych, zielononóżek.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 326
Dzisiaj bardzo proste , szybkie i smaczne zapiekanki z pieczarkami. Polecam
Odsłon: 174
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 607
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 326
Dzisiaj bardzo proste , szybkie i smaczne zapiekanki z pieczarkami. Polecam
Odsłon: 174
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 607
Składniki
Na rozgrzanym tłuszczu smażymy pokrojoną w piórka cebulę.Gdy cebula zeszkli się dodajemy jajka, solimy i ciągle mieszając smażymy na wolnym ogniu. Pilnujemy żeby jajecznica nie była za bardzo usmażona, musimy smażąc wyczuć moment w którym zakończymy smażenie jajecznicy. Jajecznica nie może być sucha, taka mocno usmażona. Jajecznica musi być taka luźno usmażona, wyglądać na soczystą. Usmażoną jajecznicę wykładamy na talerz i posypujemy zieloną natką kopru i pietruszki.
Smacznego!!!