Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica usmażona z najzdrowszych jajek, od kur wesołych, zielononóżek.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7273
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2729
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20257
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 594
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7273
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2729
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20257
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 594
Składniki
Na rozgrzanym tłuszczu smażymy pokrojoną w piórka cebulę.Gdy cebula zeszkli się dodajemy jajka, solimy i ciągle mieszając smażymy na wolnym ogniu. Pilnujemy żeby jajecznica nie była za bardzo usmażona, musimy smażąc wyczuć moment w którym zakończymy smażenie jajecznicy. Jajecznica nie może być sucha, taka mocno usmażona. Jajecznica musi być taka luźno usmażona, wyglądać na soczystą. Usmażoną jajecznicę wykładamy na talerz i posypujemy zieloną natką kopru i pietruszki.
Smacznego!!!