Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica usmażona z najzdrowszych jajek, od kur wesołych, zielononóżek.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 94
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 141
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4201
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8674
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 94
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 141
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4201
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8674
Składniki
Na rozgrzanym tłuszczu smażymy pokrojoną w piórka cebulę.Gdy cebula zeszkli się dodajemy jajka, solimy i ciągle mieszając smażymy na wolnym ogniu. Pilnujemy żeby jajecznica nie była za bardzo usmażona, musimy smażąc wyczuć moment w którym zakończymy smażenie jajecznicy. Jajecznica nie może być sucha, taka mocno usmażona. Jajecznica musi być taka luźno usmażona, wyglądać na soczystą. Usmażoną jajecznicę wykładamy na talerz i posypujemy zieloną natką kopru i pietruszki.
Smacznego!!!