Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica na śmietanie jest bardziej kremowa i puszysta
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1024
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 945
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12818
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1024
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 945
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12818
Składniki
Śmietanę włóż na patelnię i lekko podgrzej . Jajka wbij do miseczki, roztrzep widelcem, dodaj posiekany szczypiorek, sól i pieprz do smaku. Wlej na rozgrzaną patelnię i smaż do momentu uzyskania odpowiedniej konsystencji.
Podaj posypaną szczypiorkiem z ulubionym pieczywem.