Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica na śmietanie jest bardziej kremowa i puszysta
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8117
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2764
Polecam.
Odsłon: 1342
Polecam.
Odsłon: 399
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8117
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2764
Polecam.
Odsłon: 1342
Polecam.
Odsłon: 399
Składniki
Śmietanę włóż na patelnię i lekko podgrzej . Jajka wbij do miseczki, roztrzep widelcem, dodaj posiekany szczypiorek, sól i pieprz do smaku. Wlej na rozgrzaną patelnię i smaż do momentu uzyskania odpowiedniej konsystencji.
Podaj posypaną szczypiorkiem z ulubionym pieczywem.