Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica na śmietanie jest bardziej kremowa i puszysta
Małe tortille z dobrze doprawionym farszem z kurczakiem i chorizo. Przed poda...
Odsłon: 62
Pączki wiedeńskie, pączki hiszpańskie czy gniazdka - bez względu na nazwę to...
Odsłon: 64
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 1185
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 282
Małe tortille z dobrze doprawionym farszem z kurczakiem i chorizo. Przed poda...
Odsłon: 62
Pączki wiedeńskie, pączki hiszpańskie czy gniazdka - bez względu na nazwę to...
Odsłon: 64
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 1185
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 282
Składniki
Śmietanę włóż na patelnię i lekko podgrzej . Jajka wbij do miseczki, roztrzep widelcem, dodaj posiekany szczypiorek, sól i pieprz do smaku. Wlej na rozgrzaną patelnię i smaż do momentu uzyskania odpowiedniej konsystencji.
Podaj posypaną szczypiorkiem z ulubionym pieczywem.