Śniadania Przepis na:
Przepisów i artykułów: 92 Ocena: 1273
Dodano: 06.03.2018
Odsłon: 265
1-2 os. | 15 min | łatwe | tanie |
Kiełbasę pokroić w kostkę i podsmażyć na masełku.
Jajka wbić do miseczki i porządnie rozbełtać. Im więcej bełtania, tym jajecznica będzie bardziej puszysta :-)
Szpinak pokroić w paski, dodać do jajek i zamieszać.
Przygotowaną masę wlać na rozgrzaną patelnię z kiełbasą. Smażyć do momentu uzyskania pożądanej konsystencji, następnie popieprzyć i posolić.
Jajecznicę przełożyć na talerzyk, posypać prażoną cebulką, ozdobić kilkoma listkami bazylii i pomidorem pokrojonym na cząstki.
Życzę smacznego i zapraszam do obserwowania mojego profilu w serwisie smaker.pl, na którym staram się dodawać przepisy na bieżąco, kiedy tylko mam czas gotować :-)
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

pelen_brzuszek 06 marca 2018Zgłoś do usunięcia
Ciekawe połączenie :)0 Kto głosował? | Odpowiedz