Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka przełożone plasterkami sera żółtego i szynki mogą być pysznym śniadaniem lub kolacją. Do tego soczyste warzywa i ulubione pieczywo i mamy naprawdę pyszne jedzenie.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1429
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1377
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1429
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1377
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Studzimy i obieramy
Z sera i szynki wycinamy krążki ( ja foremką do ciasteczek )
Sałatę myjemy i szarpiemy na mniejsze kawałki. Szczypiorek siekamy
Jajka przekrawamy na pół i przekładamy je sałatą, plasterkami sera i szynki. Spinamy od góry wykałaczką