Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka przełożone plasterkami sera żółtego i szynki mogą być pysznym śniadaniem lub kolacją. Do tego soczyste warzywa i ulubione pieczywo i mamy naprawdę pyszne jedzenie.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12770
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1448
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14007
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5834
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12770
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1448
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14007
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5834
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Studzimy i obieramy
Z sera i szynki wycinamy krążki ( ja foremką do ciasteczek )
Sałatę myjemy i szarpiemy na mniejsze kawałki. Szczypiorek siekamy
Jajka przekrawamy na pół i przekładamy je sałatą, plasterkami sera i szynki. Spinamy od góry wykałaczką