Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka przełożone plasterkami sera żółtego i szynki mogą być pysznym śniadaniem lub kolacją. Do tego soczyste warzywa i ulubione pieczywo i mamy naprawdę pyszne jedzenie.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5666
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 953
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 247
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36319
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 110
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5666
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 953
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 247
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36319
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 110
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Studzimy i obieramy
Z sera i szynki wycinamy krążki ( ja foremką do ciasteczek )
Sałatę myjemy i szarpiemy na mniejsze kawałki. Szczypiorek siekamy
Jajka przekrawamy na pół i przekładamy je sałatą, plasterkami sera i szynki. Spinamy od góry wykałaczką