Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka przełożone plasterkami sera żółtego i szynki mogą być pysznym śniadaniem lub kolacją. Do tego soczyste warzywa i ulubione pieczywo i mamy naprawdę pyszne jedzenie.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 844
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8976
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10582
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4764
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 844
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8976
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10582
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4764
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Studzimy i obieramy
Z sera i szynki wycinamy krążki ( ja foremką do ciasteczek )
Sałatę myjemy i szarpiemy na mniejsze kawałki. Szczypiorek siekamy
Jajka przekrawamy na pół i przekładamy je sałatą, plasterkami sera i szynki. Spinamy od góry wykałaczką