Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 141
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2675
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 833
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1601
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14266
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 141
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2675
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 833
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1601
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14266
Składniki
1. jaka ugotować na twardo, wystudzić, ostrym nożem przekroić na pół (uważać żeby skorupka się nie pokruszyła), łyżeczką wyjąć jajka, skorupki odłożyć, jajka pokroić w drobną kosteczkę, 2. cebulkę pokroić w kostkę, podsmażyć, dodać pokrojone w kostkę pieczarki, poddusić, posolić i popieprzyć, 3. ser, rzeżuchę i szczypiorek pokroić, dodać wraz z pieczarkami do jajek, doprawić wg własnego smaku, 4. skorupki napełnić farszem, ubić delikatnie żeby się nie wysypał, zanurzyć w bułce tartej, smażyć na rozgrzanym oleju, smacznego