Do góry

Śniadania Przepis na:

Jajka faszerowane pieczarkami

Jajka faszerowane pieczarkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 131 Ocena: 2458

Dodano:

Odsłon: 1458

Szybkie i pyszne danie :)
Reklama
Reklama
Jajka faszerowane pieczarkami

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo, obrać , przekroić na pół i wyjąć żółtka. Żółtka rozgnieść i wymieszać z majonezem, musztardą, solą i pieprzem. Pieczarki i cebulę pokroić drobno,przesmażyć na maśle i pod koniec przyprawić solą i pieprzem. Gdy przestygnie dodać majonez z żółtkami... Następnie dodać pokrojona natkę pietruszki,wymieszać i nadziewać jajka farszem ;)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń