Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna propozycja na Wielkanoc. Jajka nadziane pieczarkami, świeżym ogórkiem są przepyszne. Polecam na nadchodzące święta.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3866
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3635
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 448
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3866
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3635
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 448
Składniki
Jaja ugotuj na twardo. Pieczarki drobno posiekaj, Czosnek obierz i przeciśnij przez praskę. Pieczarki i czosnek podsmaż na oliwie. Poczekaj aż grzyby odparują nadmiar wody. Z pietruszki odkładamy kilka listków do ozdoby. Resztę drobno posiekaj. 2 jajka pokrój w kostkę. Resztę przekrój na pół. Wydrąż żółtka. Ziemniaka i ogórka pokrój w kostkę. Jajka, żółtka, ogórka, pieczarki wymieszaj z jogurtem i majonezem. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Połówki jajek napełnij farszem. Udekoruj natką. Każde jajko posyp szczyptą chilli.