Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna propozycja na Wielkanoc. Jajka nadziane pieczarkami, świeżym ogórkiem są przepyszne. Polecam na nadchodzące święta.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5347
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 883
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11780
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5347
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 883
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11780
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Składniki
Jaja ugotuj na twardo. Pieczarki drobno posiekaj, Czosnek obierz i przeciśnij przez praskę. Pieczarki i czosnek podsmaż na oliwie. Poczekaj aż grzyby odparują nadmiar wody. Z pietruszki odkładamy kilka listków do ozdoby. Resztę drobno posiekaj. 2 jajka pokrój w kostkę. Resztę przekrój na pół. Wydrąż żółtka. Ziemniaka i ogórka pokrój w kostkę. Jajka, żółtka, ogórka, pieczarki wymieszaj z jogurtem i majonezem. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Połówki jajek napełnij farszem. Udekoruj natką. Każde jajko posyp szczyptą chilli.