Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna propozycja na Wielkanoc. Jajka nadziane pieczarkami, świeżym ogórkiem są przepyszne. Polecam na nadchodzące święta.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 98
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 59
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1788
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 98
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 59
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1788
Składniki
Jaja ugotuj na twardo. Pieczarki drobno posiekaj, Czosnek obierz i przeciśnij przez praskę. Pieczarki i czosnek podsmaż na oliwie. Poczekaj aż grzyby odparują nadmiar wody. Z pietruszki odkładamy kilka listków do ozdoby. Resztę drobno posiekaj. 2 jajka pokrój w kostkę. Resztę przekrój na pół. Wydrąż żółtka. Ziemniaka i ogórka pokrój w kostkę. Jajka, żółtka, ogórka, pieczarki wymieszaj z jogurtem i majonezem. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Połówki jajek napełnij farszem. Udekoruj natką. Każde jajko posyp szczyptą chilli.