Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna propozycja na Wielkanoc. Jajka nadziane pieczarkami, świeżym ogórkiem są przepyszne. Polecam na nadchodzące święta.
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 59
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 562
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 124
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 59
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 562
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 124
Składniki
Jaja ugotuj na twardo. Pieczarki drobno posiekaj, Czosnek obierz i przeciśnij przez praskę. Pieczarki i czosnek podsmaż na oliwie. Poczekaj aż grzyby odparują nadmiar wody. Z pietruszki odkładamy kilka listków do ozdoby. Resztę drobno posiekaj. 2 jajka pokrój w kostkę. Resztę przekrój na pół. Wydrąż żółtka. Ziemniaka i ogórka pokrój w kostkę. Jajka, żółtka, ogórka, pieczarki wymieszaj z jogurtem i majonezem. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Połówki jajek napełnij farszem. Udekoruj natką. Każde jajko posyp szczyptą chilli.