Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jaja kurze nadziewane zawsze dobrze smakują teraz proponuję z oliwkami, czerwoną papryką i marynowanym czosnkiem.
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 54
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 560
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 123
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 54
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 560
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 123
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i wyjmujemy żółtka. Oliwki kroimy na cztery części, paprykę w bardzo drobną kosteczkę, czosnek siekamy. Żółtka rozcieramy majonezem, musztardą, solą i pieprzem. Dodajemy oliwki, paprykę i czosnek, mieszamy. Farsz nakładamy do połówek jajek, dekorujemy papryką i oliwkami.