Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jaja kurze nadziewane zawsze dobrze smakują teraz proponuję z oliwkami, czerwoną papryką i marynowanym czosnkiem.
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 408
Taki najlepszy. Polecam.
Odsłon: 324
Kapusta pekińska jest delikatna, słodka. Doskonale nadaje się na sałatki. Po...
Odsłon: 3189
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 408
Taki najlepszy. Polecam.
Odsłon: 324
Kapusta pekińska jest delikatna, słodka. Doskonale nadaje się na sałatki. Po...
Odsłon: 3189
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i wyjmujemy żółtka. Oliwki kroimy na cztery części, paprykę w bardzo drobną kosteczkę, czosnek siekamy. Żółtka rozcieramy majonezem, musztardą, solą i pieprzem. Dodajemy oliwki, paprykę i czosnek, mieszamy. Farsz nakładamy do połówek jajek, dekorujemy papryką i oliwkami.