Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jaja kurze nadziewane zawsze dobrze smakują teraz proponuję z oliwkami, czerwoną papryką i marynowanym czosnkiem.
Kolejna przystawka na świąteczny stół. Polecam.
Odsłon: 9613
Te ciekawe pączki zaskoczą cię nie tylko teksturą ciasta, ale też jego smakie...
Odsłon: 20
Smaczna, wpadająca w oko, kiełbasa z Turyngii. Obok z pasztetową ze szczypior...
Odsłon: 166
Zdrowsza wersja karnawałowego deseru. Pyszne, chrupiące faworki z piekarnika,...
Odsłon: 12537
Te ciekawe pączki zaskoczą cię nie tylko teksturą ciasta, ale też jego smakie...
Odsłon: 20
Smaczna, wpadająca w oko, kiełbasa z Turyngii. Obok z pasztetową ze szczypior...
Odsłon: 166
Zdrowsza wersja karnawałowego deseru. Pyszne, chrupiące faworki z piekarnika,...
Odsłon: 12537
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i wyjmujemy żółtka. Oliwki kroimy na cztery części, paprykę w bardzo drobną kosteczkę, czosnek siekamy. Żółtka rozcieramy majonezem, musztardą, solą i pieprzem. Dodajemy oliwki, paprykę i czosnek, mieszamy. Farsz nakładamy do połówek jajek, dekorujemy papryką i oliwkami.
Przepisy Śniadania
Śniadania
Placki z patelni z mięsem i camembertem
Śniadania
Grzanki z Taramosalata
Śniadania
Masełko z czosnkiem niedźwiedzim
Śniadania
Pasta z Makreli
Placki z patelni z mięsem i camembertem
Drożdżowe placki z mięsem i camembert, ale nie z piekarnika tylko z patelni....
Odsłon: 286
Grzanki z Taramosalata
Taramosalata to popularna grecka pasta z ikry, podawana jako przystawka a naw...
Odsłon: 61