Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, bardzo apetyczna oraz co ważne szybka i łatwa w przygotowaniu propozycja śniadania.
Smaczna i prosta w przygotowaniu pizza , którą uwielbiają mali i duzi smakosz...
Odsłon: 43
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego przepisu są bazą do...
Odsłon: 52
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 44
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 208
Przyszła jesień a wraz z nią dynia. :) Królowa sezonu jesiennego. Pozytywnie...
Odsłon: 103
Smaczna i prosta w przygotowaniu pizza , którą uwielbiają mali i duzi smakosz...
Odsłon: 43
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego przepisu są bazą do...
Odsłon: 52
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 44
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 208
Przyszła jesień a wraz z nią dynia. :) Królowa sezonu jesiennego. Pozytywnie...
Odsłon: 103
Składniki
Do naczynia żaroodpornego wlewamy śmietanę. Dodajemy szczypiorek sól i pieprz. Mieszamy. Układamy plastry cukinii. W każdy plaster wbijamy jajko. Całość posypujemy kurkami, solą i pieprzem. Zakrywamy folią spożywczą. Naczynie wstawiamy do parowaru i gotujemy na parze przez 10 minut.
Podajemy od razu po przygotowaniu z grzanką czosnkową z bagietki lub bułki wrocławskiej.