Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, bardzo apetyczna oraz co ważne szybka i łatwa w przygotowaniu propozycja śniadania.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15138
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15138
Składniki
Do naczynia żaroodpornego wlewamy śmietanę. Dodajemy szczypiorek sól i pieprz. Mieszamy. Układamy plastry cukinii. W każdy plaster wbijamy jajko. Całość posypujemy kurkami, solą i pieprzem. Zakrywamy folią spożywczą. Naczynie wstawiamy do parowaru i gotujemy na parze przez 10 minut.
Podajemy od razu po przygotowaniu z grzanką czosnkową z bagietki lub bułki wrocławskiej.