Do góry

Śniadania Przepis na:

Jajka z łososiem i rzeżuchą

Jajka z łososiem i rzeżuchą

Autor:

Przepisów i artykułów: 191 Ocena: 1663

Dodano:

Odsłon: 305

Na świątecznym stole nie może zabraknąć jajek. Podawane są na różne sposoby, mnie najbardziej smakują faszerowane. Stąd moja propozycja na bardzo smaczne jajeczka z dzisiejszego świątecznego śniadania:-) Wesołych Świąt :-)

Składniki

  • 3 jajka ugotowane na twardo
  • 2-3 plastry łososia wędzonego
  • trochę świeżej rzeżuchy
  • 2 łyżki twarożku z chrzanem
  • 1 łyżeczka majonezu
  • sól i pieprz do smaku
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Jajka z łososiem i rzeżuchą

Przygotowanie

  1. Jajka przekroić na pół i wyjąć żółtka. W misce rozgnieść żółtka, dodać serek, majonez, rzeżuchę i drobno posiekanego łososia. Doprawić solą i pieprzem. Łyżkami nakładać farsz na jajka. Gotowe :-)

    SMACZNEGO!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń