Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na świątecznym stole nie może zabraknąć jajek. Podawane są na różne sposoby, mnie najbardziej smakują faszerowane. Stąd moja propozycja na bardzo smaczne jajeczka z dzisiejszego świątecznego śniadania:-) Wesołych Świąt :-)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8124
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 398
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8124
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 398
Składniki
Jajka przekroić na pół i wyjąć żółtka. W misce rozgnieść żółtka, dodać serek, majonez, rzeżuchę i drobno posiekanego łososia. Doprawić solą i pieprzem. Łyżkami nakładać farsz na jajka. Gotowe :-) SMACZNEGO!!!