Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajko sadzone usmażone z pieczarkami, cebulą, papryczką jalapeno i pomidorkami koktajlowymi.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Wymyte, pokrojone w plasterki pieczarki, pokrojoną w półplasterki cebulą i papryczką jalapeno smażymy na rozgrzanym tłuszczu na patelni. Smażymy do momentu zmiękczenia pieczarek i papryczki. Dodajemy pokrojone na połówki pomidorki, doprawiamy solą i pieprzem do smaku i dalej smażymy aż pomidorki puszczą sosik.
Na tak usmażoną zawartość patelni wbijamy jajko i smażymy do ścięcia się białka.
Gotowe danie przekładamy z patelni na talerz i podajemy z pieczywem. Smacznego !!!