Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajko gotowane bez skorupki z płynnym żółtkiem.
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6271
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 193
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 149
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 286
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 508
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6271
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 193
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 149
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 286
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 508
Składniki
Wodę z octem i odrobiną soli zagotowujemy. (2 łyżki octu na litr wody) Gdy woda zacznie wrzeć, mieszamy ją łyżką, do środka wiru wlewamy rozbite jajko i gotujemy 2-3 minuty na wolnym ogniu. Po tym czasie wyciągamy jajko łyżką cedzakową i delikatnie odsączamy z wody na np. ręczniku papierowym. Smacznego! :)