Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miłe połączenie jajka i sera w parówce.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4510
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34316
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2026
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113716
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4510
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34316
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2026
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113716
Składniki
Parówki przecinam w długość nie do końca. Wyginam i formuję serca. Można spiąć na końcu wykałaczką. Umieszczam na patelni i lekko podsmażam na oleju
W środek parówek wbijam po jednym jajku ,solę i pieprzę.Kiedy białko jest usmażone przewracam na drugą stronę. Na środku umieszczam pokrojony w drobną kostkę ser i szczypiorek. Lekko podsmażam i zdejmuję z patelni.