Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo ciekawy sposób na śniadanie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10348
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5957
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5303
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12784
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4548
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10348
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5957
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5303
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12784
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4548
Składniki
Zapraszam do zobaczenia krótkiego filmu, w którym pokazuję jak przygotować takie śniadanie.
Bułki przekrajamy w 4/5 wysokości. Środek wydrążamy. Na dnia układamy wędzonego łososia i wrzucamy odrobinę posiekanego szczypiorku. Wlewamy jajko (warto się postarać, aby żółtko zostało całe. Doprawiamy solą i pieprzem. Górę smarujemy oliwą z oliwek i posypujemy ziołami prowansalskimi. Zapiekamy przez 15 minut w 180C. Po wyjęciu podajemy ciepłe posypane posiekanym szczypiorkiem. Życzę smaczego!