Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie to jest łatwe i szybkie do przygotowania, wygląda bardzo efektownie, dzięki czemu jest idealne do podania na przyjęciach i specjalne okazje. Najlepiej smakuje z kanapką z serem i warzywami.
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12352
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 836
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12352
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 836
Składniki
Jajko w avocado to pyszna potrawa, w której jajko umieszczone jest w wydrążonej części awokado. Aby przygotować idealne jajko w avocado, należy przeciąć avocado na pół, wyciągnąć pestkę, powiększyć otwór i wbić po jajku do każdej połówki. Następnie posypać jajko solą, pieprzem i szczypiorkiem. Na górę jajka położyć kawałeczek masła. Całość wstawić do piekarnika nagrzanego na 200°C na około 15 minut lub do momentu, aż białko zetnie się, a żółtko pozostanie płynne.