Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie to jest łatwe i szybkie do przygotowania, wygląda bardzo efektownie, dzięki czemu jest idealne do podania na przyjęciach i specjalne okazje. Najlepiej smakuje z kanapką z serem i warzywami.
Gnocchi to włoskie ziemniaczane kluseczki, przypominające nasze kopytka. Skor...
Odsłon: 60
Lubisz włoską kuchnię? Jeśli tak, z pewnością smakuje ci risotto. Czy wiesz,...
Odsłon: 1151
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 382
Gnocchi to włoskie ziemniaczane kluseczki, przypominające nasze kopytka. Skor...
Odsłon: 60
Lubisz włoską kuchnię? Jeśli tak, z pewnością smakuje ci risotto. Czy wiesz,...
Odsłon: 1151
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 382
Składniki
Jajko w avocado to pyszna potrawa, w której jajko umieszczone jest w wydrążonej części awokado. Aby przygotować idealne jajko w avocado, należy przeciąć avocado na pół, wyciągnąć pestkę, powiększyć otwór i wbić po jajku do każdej połówki. Następnie posypać jajko solą, pieprzem i szczypiorkiem. Na górę jajka położyć kawałeczek masła. Całość wstawić do piekarnika nagrzanego na 200°C na około 15 minut lub do momentu, aż białko zetnie się, a żółtko pozostanie płynne.