Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lepszy niż ze sklepu. Polecam.
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18469
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7051
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30613
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29354
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18469
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7051
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30613
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29354
Składniki
Twarożek wymieszać ze śmietaną. Dodać żółtka, cukier puder, cukier waniliowy, żurawinę, płatki migdałowe, sok z cytryny. Wymieszać. Gotowe. Smacznego. Porady Jak serek postoi kilka minut to żurawina i płatki migdałowe zmiękną.