Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lepszy niż ze sklepu. Polecam.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2594
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 649
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2594
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 649
Składniki
Twarożek wymieszać ze śmietaną. Dodać żółtka, cukier puder, cukier waniliowy, żurawinę, płatki migdałowe, sok z cytryny. Wymieszać. Gotowe. Smacznego. Porady Jak serek postoi kilka minut to żurawina i płatki migdałowe zmiękną.