Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jodło gospodarza to nic innego jak jajecznica na bogato czyli kiełbasa, pieczarki, cebula, pomidor no i jajka wszystko oprószone posiekaną cebulką zieloną.
nóż, patelnia, widelec, przykrywka,
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22131
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 146
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22131
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 146
Składniki
Na rozgrzanym maśle smażymy obraną , pokrojoną w prążki cebulę, podsmażamy do zeszklenia. Do zeszklonej cebuli dodajemy obrane pokrojone w pół plasterki pieczarki , smażymy do miękkości pieczarek , następnie dodajemy pokrojoną w plastry kiełbasę białą i podsmażamy dalej, pod koniec dodajemy pokrojony w kostkę pomidor ( można sparzyć i obrać ze skórki) jeszcze chwilę podsmażamy , do całości wbijamy jajka doprawiamy do smaku pieprzem i solą . Podsmażamy pod przykryciem do całkowitego ścięcia jajek, całość oprószamy posiekaną cebulką zieloną. Podajemy z pieczywem.