Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodka, mocno kakaowa owsianka z kwaskowatymi owocami komponuje się naprawdę świetnie. Idealna propozycja dla osób, które preferują śniadania na słodko.
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 22
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 22
Składniki
Płatki zalać mlekiem, dodać ksylitol, wiórki kokosowe oraz kakao. Całość podgrzać, do czasu, aż płatki będą miękkie, zdjąć z ognia, dodać nasiona chia i część borówek. Odstawić na chwilę do przestygnięcia. Owsiankę przełożyć do miski i udekorować borówkami i pokrojoną na cząstki nektarynką.