Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapka z awokado, łososiem, pomidorkami koktajlowymi i żółtą słodką papryką - idealna oraz najprostsza propozycja na śniadanie!
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 1002
Dziś do pracy.
Odsłon: 135
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 172
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15405
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 324
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 1002
Dziś do pracy.
Odsłon: 135
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 172
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15405
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 324
Składniki
Zaczynamy od przygotowania awokado - przekrój je na pół, usuń pestkę i wydrąż miąższ łyżeczką. Włóż do miski i rozgnieć widelcem, dodając sok z limonki, sól i pieprz do smaku. Następnie przygotuj pozostałe składniki. Pokrój pomidorki na pół, a słodką paprykę na paski. Na kromkach chleba rozsmaruj równomiernie przygotowane wcześniej awokado. Następnie dodaj plastry łososia.
Udekoruj kanapkę przekrojonymi pomidorkami koktajlowymi, pokrojoną w paski papryką oraz listkami bazylii. Gotowe!