Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapka z awokado, łososiem, pomidorkami koktajlowymi i żółtą słodką papryką - idealna oraz najprostsza propozycja na śniadanie!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10623
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6134
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5348
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13002
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4756
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10623
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6134
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5348
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13002
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4756
Składniki
Zaczynamy od przygotowania awokado - przekrój je na pół, usuń pestkę i wydrąż miąższ łyżeczką. Włóż do miski i rozgnieć widelcem, dodając sok z limonki, sól i pieprz do smaku. Następnie przygotuj pozostałe składniki. Pokrój pomidorki na pół, a słodką paprykę na paski. Na kromkach chleba rozsmaruj równomiernie przygotowane wcześniej awokado. Następnie dodaj plastry łososia.
Udekoruj kanapkę przekrojonymi pomidorkami koktajlowymi, pokrojoną w paski papryką oraz listkami bazylii. Gotowe!