Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapka z awokado, łososiem, pomidorkami koktajlowymi i żółtą słodką papryką - idealna oraz najprostsza propozycja na śniadanie!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7930
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 314
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3228
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 603
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7930
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 314
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3228
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 603
Składniki
Zaczynamy od przygotowania awokado - przekrój je na pół, usuń pestkę i wydrąż miąższ łyżeczką. Włóż do miski i rozgnieć widelcem, dodając sok z limonki, sól i pieprz do smaku. Następnie przygotuj pozostałe składniki. Pokrój pomidorki na pół, a słodką paprykę na paski. Na kromkach chleba rozsmaruj równomiernie przygotowane wcześniej awokado. Następnie dodaj plastry łososia.
Udekoruj kanapkę przekrojonymi pomidorkami koktajlowymi, pokrojoną w paski papryką oraz listkami bazylii. Gotowe!