Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaczynamy od przygotowania pieczywa , które smarujemy masłem następnie wstawiamy wodę na jajka które gotujemy jajka na twardo.Gdy ugotujemy jajka studzimy je. Następnie smarujemy ja pasta z łososia która przygotowujemy z puszki , bierzemy łososia mieszamy ze śmietaną lub jogurtem doprawiamy solą i pieprzem dodajemy szczypiorek i mieszamy gotowe.Kroimy jajka układamy na kropce chleba posypujemy solą i pieprzem dodajemy jeszcze trochę szczypiorek i gotowe Smacznego
Nóż
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18473
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7053
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30617
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29357
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18473
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7053
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30617
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29357
Składniki
Zaczynamy od przygotowania pieczywa które smarujemy masłem.Nastepnie gotujemy jajka na twardo.Przygotowujemy pastę z łososia.Bierzemy łososia mieszamy ze śmietaną lub jogurtem doprawiamy solą i pieprzem posypujemy szczypiorek i gotowe.Smarujemy kromki pasta łososiowa układamy jajka na twardo doprawiamy solą i pieprzem dodajemy szczypiorek i gotowe Smacznego