Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapka z sosem z tuńczyka i dodatkiem marynowanego zielonego pieprzu to idealna propozycja na śniadanie lub kolację.
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1740
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 105
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 63
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1740
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 105
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 63
Składniki
Tuńczyka, majonez i zielony pieprz miksujemy (pieprz może zostać w kawałkach).
Bułki wydrążamy.
Do środka bułek wlewamy 2 łyżki sosu, wkładamy sałatę i układamy kawałki pomidora i krążki cebuli. Całość posypujemy solą i pieprzem. Podajemy od razu po przygotowaniu.