Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe kromki i wycięte z nich postacie, czy wesołe zwierzątka, obok których nikt nie przejdzie obojętnie A odrobina fantazji sprawi, że przekąski będą ucztą nie tylko dla podniebienia, ale i dla oczu. Dodatkowo przygotowanie ich będzie świetną zabawą dla całej rodziny.
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 128
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 855
Przepis dnia
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 511
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 533
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 128
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 855
Przepis dnia
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 511
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 533
Składniki
Ser ścieramy na tarce o grubych oczkach. Czosnek przepuszczamy przez praskę. Do sera dodajemy czosnek, majonez i musztardę. Doprawiamy solą i pieprzem.
Pomidorki i oliwki (na główki biedronek) przekrawamy na pół. Jedną oliwkę drobno siekamy (na kropki).
Pieczywo smarujemy pastą serową. Na kanapkach układamy połówki pomidorków oraz oliwek. Z drobno posiekanych oliwek tworzymy kropki. Ozdabiamy natką pietruszki.