Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Napatrzyłam się na piękne instagramowe śniadania i mimo środka tygodnia też mi się takie zamarzyło zajrzałam do lodówki, no i są pyszne kanapki, lekkie, wręcz wiosenne, do tego szybkie I chyba ładne
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Posiekać drobno rzodkiewki (zostawić 1-2 do dekoracji). Wymieszać dobrze z serkiem, doprawić. Chleb posmarować masłem (jeśli używacie) oraz na bogato serkiem z rzodkiewką. Ułożyć łososia, plasterek rzodkiewki, kapary, posypać posiekanym szczypiorem. No prościej się nie da możecie jeszcze dla urozmaicenia zrobić gęsty sos-emulsję jako dodatek: wymieszać odrobinę oliwy z sokiem cytryny i miodem i lekko "nakapać" na kanapki