Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
klasyczny przepis mojej Mamy, który od kilkudziesięciu lat króluje na jej stole ;-)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Składniki
jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę lub ucieramy na tarce, na dużych oczkach
ogórki odsączamy z zalewy i kroimy w kostkę, po czym dodajemy do jajek
makrelę obieramy ze skóry i ości, rozdrabniamy i dodajemy do jajek i ogórków
teraz dodajemy majonez, solimy i pieprzymy do smaku, po czym dokładnie mieszamy, no i gotowe, smacznego !!! ;-)