Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli nowojorski klasyk śniadaniowy
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 16
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 73
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 158
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 187
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 16
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 73
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 158
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 187
Składniki
do miski wrzucamy serki Philadelphia i drobno posiekanego łososia, dodajemy sporo pieprzu i dokładnie wszystko mieszamy na jednolitą pastę
ser camembert kroimy w kostkę, dodajemy do pasty i delikatnie mieszamy, próbujemy i ewentualnie doprawiamy do smaku solą i pieprzem, no i gotowe, smacznego ;-)
bardzo dobrze smakuje na bajglu posypany koperkiem, ale najlepiej na grzance w towarzystwie pomidora