Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli nowojorski klasyk śniadaniowy
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8425
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 513
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8425
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 513
Składniki
do miski wrzucamy serki Philadelphia i drobno posiekanego łososia, dodajemy sporo pieprzu i dokładnie wszystko mieszamy na jednolitą pastę
ser camembert kroimy w kostkę, dodajemy do pasty i delikatnie mieszamy, próbujemy i ewentualnie doprawiamy do smaku solą i pieprzem, no i gotowe, smacznego ;-)
bardzo dobrze smakuje na bajglu posypany koperkiem, ale najlepiej na grzance w towarzystwie pomidora