Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli nowojorski klasyk śniadaniowy
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2715
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1242
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 706
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 57
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2715
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1242
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 706
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 57
Składniki
do miski wrzucamy serki Philadelphia i drobno posiekanego łososia, dodajemy sporo pieprzu i dokładnie wszystko mieszamy na jednolitą pastę
ser camembert kroimy w kostkę, dodajemy do pasty i delikatnie mieszamy, próbujemy i ewentualnie doprawiamy do smaku solą i pieprzem, no i gotowe, smacznego ;-)
bardzo dobrze smakuje na bajglu posypany koperkiem, ale najlepiej na grzance w towarzystwie pomidora