Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na śniadaniową jaglankę na słodko. Kasza jaglana jest cennym źródłem witaminy B i E oraz żelaza. Wykazuje właściwości przeciwzapalne, a przygotowana z dodatkiem odpowiednich przypraw rozgrzeje i pomoże wzmocnić odporność.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33493
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 98
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 233
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33493
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 98
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 233
Składniki
Kaszę jaglaną wsyp do garnka i podpraż przez kilka minut. Następnie wlej napój roślinny i wsyp przyprawy. Całość gotuj na wolnym ogniu do momentu, aż kasza wchłonie płyn.
Gotową kaszę jaglaną przełóż do miseczki, polej miodem, posyp orzechami i żurawiną.
Jaglankę na słodko możesz przygotować również z sezonowymi owocami.