Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na śniadaniową jaglankę na słodko. Kasza jaglana jest cennym źródłem witaminy B i E oraz żelaza. Wykazuje właściwości przeciwzapalne, a przygotowana z dodatkiem odpowiednich przypraw rozgrzeje i pomoże wzmocnić odporność.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8124
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 398
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8124
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 398
Składniki
Kaszę jaglaną wsyp do garnka i podpraż przez kilka minut. Następnie wlej napój roślinny i wsyp przyprawy. Całość gotuj na wolnym ogniu do momentu, aż kasza wchłonie płyn.
Gotową kaszę jaglaną przełóż do miseczki, polej miodem, posyp orzechami i żurawiną.
Jaglankę na słodko możesz przygotować również z sezonowymi owocami.