Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, sycąca kasza z owocami, podana na śniadanie na gorąco to świetny początek dnia.
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 28
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 1071
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 371
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 30137
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 28
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 1071
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 371
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 30137
Składniki
Kaszę należy dwa razy przepłukać w zimnej wodzie. Następnie zalewamy szklanką wody i doprowadzamy do wrzenia. Do gotującej kaszy dodajemy obrane i pokrojone w kostkę owoce, (banana skropić sokiem z cytryny), oraz rodzynki. Całość gotujemy na małym ogniu 12-15 minut i gotowe. Jeśli ktoś lubi w wersji słodszej przed podaniem polewamy miodem, ewentualnie dodajemy świeże kiwi. Smacznego.