Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasę białą parzoną przygotowuje według tradycyjnego przepisu kuchni wielkopolskiej (zapraszam do mojego przepisu „Kiełbasa biała wielkopolska parzona”). Wersja dania z białą kiełbasą zasmażaną bez tłuszczu (w piekarniku) ale za to faszerowaną serem mozarella. Na danie to wpadłam …kiedy pękły mi kiełbasy podczas parzenia.
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5194
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1691
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 653
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5194
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1691
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 653
Składniki
1. Przygotowane białe kiełbasy nacinam tworząc kieszonkę. Wkładam w nią mozarellę. 2. Piekarnik nagrzewam do 180 st. C (grill z termo obiegiem) i wkładam kiełbaski. 3. Piekę na rumiano i tak długo aż ser się rozpuści.