Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasę białą parzoną przygotowuje według tradycyjnego przepisu kuchni wielkopolskiej (zapraszam do mojego przepisu „Kiełbasa biała wielkopolska parzona”). Wersja dania z białą kiełbasą zasmażaną bez tłuszczu (w piekarniku) ale za to faszerowaną serem mozarella. Na danie to wpadłam …kiedy pękły mi kiełbasy podczas parzenia.
Gulasz ugotowany z łopatki wieprzowej podany z ugotowanymi ziemniakami i mary...
Odsłon: 453
Jej kremowość pesto z makaronem.
Odsłon: 101
Takie łódeczki ziemniaczane przygotowałam do kotletów z karczku. Tak przygoto...
Odsłon: 116
Smaki lata w słoikach.
Odsłon: 186
Waniliowy serek homogenizowany możesz samolubnie zjeść na podwieczorek lub wy...
Odsłon: 2210
Gulasz ugotowany z łopatki wieprzowej podany z ugotowanymi ziemniakami i mary...
Odsłon: 453
Jej kremowość pesto z makaronem.
Odsłon: 101
Takie łódeczki ziemniaczane przygotowałam do kotletów z karczku. Tak przygoto...
Odsłon: 116
Smaki lata w słoikach.
Odsłon: 186
Waniliowy serek homogenizowany możesz samolubnie zjeść na podwieczorek lub wy...
Odsłon: 2210
Składniki
1. Przygotowane białe kiełbasy nacinam tworząc kieszonkę. Wkładam w nią mozarellę. 2. Piekarnik nagrzewam do 180 st. C (grill z termo obiegiem) i wkładam kiełbaski. 3. Piekę na rumiano i tak długo aż ser się rozpuści.