Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe błyskawiczne kluseczki z cukrem i płatkami fiołkowymi oraz masełkiem.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 669
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 56
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 110
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 92
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 983
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 488
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 669
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 56
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 110
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 92
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 983
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 488
Składniki
Wszystkie składniki mieszamy widelcem lub łyżką. Zagotowujemy wodę, solimy ją i kładziemy kluski. Najpierw zanurzamy łyżkę w wodzie, potem nabieramy ciasto wielości 1/3 łyżki i wkładamy do wody. Delikatnie mieszamy kluski i czekamy około 2 minuty od zagotowania. Kluski kładzione wyławiamy łyżką cedzakową, podajemy polane masłem i posypane fioletowym cukrem pudrem i płatkami fiołków.