Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne włoskie śniadanie. Lekkie i bardzo smaczne.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6236
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1922
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6236
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1922
 
         
         
                Składniki
Bułki kroimy na połówki i obficie polewamy oliwą. Opiekamy około 9-10 min w piekarniku nagrzanym do 190 stopni.
Pomidory obieramy ze skórki i kroimy w drobną kostkę. Dodajemy posiekaną cebulę i przyprawy. Mieszamy z łyżką oliwy.
Upieczone grzanki nacieramy czosnkiem. Wykładamy na nie pomidory i powstały sok (dzięki niemu chrupiące na brzegach bułki będą miękkie w środku).
Wszystko razem pieczemy kolejne 6-7 minut i podajemy na ciepło.