Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne włoskie śniadanie. Lekkie i bardzo smaczne.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336639
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3754
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422861
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2503
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336639
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3754
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422861
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2503
Składniki
Bułki kroimy na połówki i obficie polewamy oliwą. Opiekamy około 9-10 min w piekarniku nagrzanym do 190 stopni.
Pomidory obieramy ze skórki i kroimy w drobną kostkę. Dodajemy posiekaną cebulę i przyprawy. Mieszamy z łyżką oliwy.
Upieczone grzanki nacieramy czosnkiem. Wykładamy na nie pomidory i powstały sok (dzięki niemu chrupiące na brzegach bułki będą miękkie w środku).
Wszystko razem pieczemy kolejne 6-7 minut i podajemy na ciepło.