Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na zachętę dla małych niejadków:)
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 226
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 95
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 55
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 12219
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 211
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 226
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 95
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 55
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 12219
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 211
Składniki
Z górnej części kromki chleba należy wykroić trójkąt, aby powstały uszy. Chleb smarujemy masłem i obkładamy łososiem. Jajko i ogórek kroimy w plasterki. Z 2 plastrów jajka oraz kawałeczka oliwki robimy oczy. Z 2 plastrów ogórka, 1 pomidorka robimy pyszczek. Ze szczypiorku robimy wąsy. Uszka wykańczamy odrobiną koperku.