Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , serowe racuszki z dodatkiem pachnącego kokosu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8627
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 597
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8627
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 597
Składniki
Ser ucieramy. Mieszamy z żółtkami, kaszą, cukrem i kokosem.
Ubijamy pianę z białek i delikatnie dodajemy do masy serowej.Na rozgrzany olej kładziemy łyżką niewielkie porcje , delikatnie spłaszczamy.
Smażymy po minutce z każdej strony. Na talerzu gęsto opruszczamy cukrem pudrem.