Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , serowe racuszki z dodatkiem pachnącego kokosu.
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2118
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 6361
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 865
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2118
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 6361
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 865
Składniki
Ser ucieramy. Mieszamy z żółtkami, kaszą, cukrem i kokosem.
Ubijamy pianę z białek i delikatnie dodajemy do masy serowej.Na rozgrzany olej kładziemy łyżką niewielkie porcje , delikatnie spłaszczamy.
Smażymy po minutce z każdej strony. Na talerzu gęsto opruszczamy cukrem pudrem.