Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami zdarza mi się, że banany leżą za długo i brązowieją, wtedy najlepiej jest zmienić je w śniadaniowy koktajl. Szybki do zrobienia, wystarczy blender i 5 minut wolnego czasu. Jeśli do blendera dołożymy garść płatków owsianych, koktajl będzie bardziej sycący.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1716
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15094
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3130
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8891
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1716
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15094
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3130
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8891
Składniki
Mleko kokosowe, banana i sok z limonki zmiksować na gładką masę.
Dodać kardamon i imbir, dokładnie wymieszać. Przelać do szklanki i posypać wiórkami kokosowymi.