Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast śniadania możemy szybko przygotować smaczny i pożywny koktajl z sezonowymi owocami. Dziś proponuję bananowo-malinowy.
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 41
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 337
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 41
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 337
Składniki
Banany i maliny zmiksować. Przelać do dużego dzbanka, dodać maślankę i sok z cytryny. Doprawić cukrem do smaku. Przed podaniem schłodzić. Jeżeli przeszkadzają nam drobne pesteczki w malinach, można po zmiksowaniu przetrzeć je przez gęste sito.