Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na małe co nieco nie ma nic lepszego niż dobry koktajl. A ten jest przepyszny a przy tym zdrowy.
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 19
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3309
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1318
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1894
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 624
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 19
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3309
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1318
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1894
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 624
Składniki
Banany obieram i kroję na plasterki. Pokrojone banany, śliwki, orzechy, chia wrzucam dzbanka. Dolewam mleko i syrop z agawy. Wszystko blenduję na gładko. Ilość mleka uzależniona od tego jaki gęsty ma być koktajl. Uwaga! Nasiona chia mają tendencją do zwiększania objętości więc jak koktajl odpowiednią chwilę postoi mocno to zgęstnieje.