Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, ale bardzo smaczne...
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17723
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1823
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15479
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6494
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17723
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1823
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15479
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6494
Składniki
Pięć jajek ugotować na twardo, wystudzić. Podsuszoną bułkę namoczyć w mleku (czas: 15 minut), lekko odcisnąć. Jajka obrać, zmielić w maszynce razem z bułką. Do zmielonej masy dać rozpuszczone masło, surowe jajko, przyprawy i pokrojoną w kostkę papryczkę jalapeno. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą. Z powstałej masy formować kotleciki, które następnie należy obtoczyć w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Podawać w towarzystwie surówki. Smacznego.
Uwaga: Z podanych proporcji wyszło mi 10 kotlecików.