Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu kurki, co więcej trzeba:)
Pyszne, soczyste i delikatne mięso gotowane w mleku, nie tylko dla tych, któr...
Odsłon: 101
Przepis dnia
Pieczonki w papilotkach to turecki sposób na zamknięcie smaku w jednym, papie...
Odsłon: 13130
W te ciemne, chłodne popołudnia fajnie jest przypomnieć sobie smak lata. :) N...
Odsłon: 98
Pyszne, soczyste i delikatne mięso gotowane w mleku, nie tylko dla tych, któr...
Odsłon: 101
Przepis dnia
Pieczonki w papilotkach to turecki sposób na zamknięcie smaku w jednym, papie...
Odsłon: 13130
W te ciemne, chłodne popołudnia fajnie jest przypomnieć sobie smak lata. :) N...
Odsłon: 98
Składniki
Cebulkę podsmażamy na masełku, dodajemy odrobinę oliwy, żeby masło się nie przypaliło. Do cebulki dodajemy pokrojone kurki. Jajka roztrzepujemy w osobnym naczyniu, przyprawiamy solą i pieprzem. Wlewamy na patelnie i smażymy jak jajecznicę:)
Wyłożoną jajecznicę posypujemy zieloną pietruchą. Smacznego:)