Do góry

Śniadania Przepis na:

Leczo z bakłażanem, cukinią, patisonem, pieczarkami, papryką i makaronem rurki.

Leczo z bakłażanem, cukinią, patisonem, pieczarkami, papryką i makaronem rurki.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1426 Ocena: 18417

Dodano:

Odsłon: 499

Bardzo smaczne, zdrowe leczo ugotowane z makaronem rurki.

Składniki

  • leczo 3 słoiczki 500 ml (swojskie)
  • makaron rurki 50 dag
  • sos z ostrych papryczek (swojski)
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Gotowe leczo wkładamy do garnczka, dodajemy makaron rurki i zagotowujemy. Po zagotowaniu dusimy na małym ogniu żeby makaron zmiękł. Doprawiamy sosem z ostrych papryczek.

  2. Smacznego !!!

  3. Przepis na leczo jest w moich przepisach a także na moim blogu:

    https://smakimariolki.blogspot.com/2017/07/leczo-z-bakazanem-cukinia-patisonem.html

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń