Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy zostanie makaron nitki zawsze można go jeszcze smacznie wykorzystać ;)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1657
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1434
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1589
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1657
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1434
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1589
Składniki
Na maśle zeszklić cebulę pokrojoną w kostkę i dodać frankfuterki pokrojone w plastry. Smażyć przez chwilę. Następnie dodać pokrojone suszone pomidory i prze kilka minut smażyć mieszając od czasu do czasu.
Potem dodać ugotowany makaron nitki i przyprawy, wymieszać. Całość zalać roztrzepanymi jajami i mieszać do czasu aż jaja się usmażą.
Podawać na umytej i osuszonej roszponce. Smacznego!