Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy zostanie makaron nitki zawsze można go jeszcze smacznie wykorzystać ;)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Składniki
Na maśle zeszklić cebulę pokrojoną w kostkę i dodać frankfuterki pokrojone w plastry. Smażyć przez chwilę. Następnie dodać pokrojone suszone pomidory i prze kilka minut smażyć mieszając od czasu do czasu.
Potem dodać ugotowany makaron nitki i przyprawy, wymieszać. Całość zalać roztrzepanymi jajami i mieszać do czasu aż jaja się usmażą.
Podawać na umytej i osuszonej roszponce. Smacznego!