Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przepis na smaczne i proste placuszki.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 40
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 64
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 35
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 109
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 40
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 64
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 35
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 109
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu, odcedzić i zahartować. Przełożyć do miski, połączyć z resztą składników, przyprawić do smaku, dokładnie wymieszać. Formować na dłoni zgrabne placuszki, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor. Podawać z gęstą śmietaną lub ketchupem pikantnym.