Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy z poprzedniego dnia zostanie ugotowany makaron nitki, a w lodówce można znaleźć to i owo, to wychodzą takie właśnie smakołyki ...
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11918
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16320
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5217
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11918
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16320
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5217
Składniki
Na patelni podsmażyć suszone pomidory i kiełbasę skrojone w kostkę. Dodać ugotowany makaron, wymieszać i doprawić do smaku. Na końcu dodać kapary. Smażyć całość przez 1-2 min.
Podawać ze startym na drobnych oczkach serem i świeżą bazylią. Smacznego!