Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i zdrowe. Idealne do chlebusia o każdej porze roku (szczególnie zimą) Fajnie sprawdza się w sezonie grillowym np. do pieczonych ziemniaczków.
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2113
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 6267
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 825
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2113
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 6267
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 825
Składniki
Masło wyciągnąc z lodówki i zostawic aby zmiękło. Czosnek obrac i przecisnąc przez praskę. Pietruszkę umyc i posiekac. Wymieszac maslo ze wszystkimi składnikami.
Przełożyc do miseczki, pojemnika i wstawic do lodówki. Masełko mozna ozdobic zieleniną: listkiem pietruszki, mięty itp.