Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i zdrowe. Idealne do chlebusia o każdej porze roku (szczególnie zimą) Fajnie sprawdza się w sezonie grillowym np. do pieczonych ziemniaczków.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113070
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 455
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 797
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 599
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113070
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 455
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 797
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 599
Składniki
Masło wyciągnąc z lodówki i zostawic aby zmiękło. Czosnek obrac i przecisnąc przez praskę. Pietruszkę umyc i posiekac. Wymieszac maslo ze wszystkimi składnikami.
Przełożyc do miseczki, pojemnika i wstawic do lodówki. Masełko mozna ozdobic zieleniną: listkiem pietruszki, mięty itp.