Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i zdrowe. Idealne do chlebusia o każdej porze roku (szczególnie zimą) Fajnie sprawdza się w sezonie grillowym np. do pieczonych ziemniaczków.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1077
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1044
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12956
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1077
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1044
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12956
Składniki
Masło wyciągnąc z lodówki i zostawic aby zmiękło. Czosnek obrac i przecisnąc przez praskę. Pietruszkę umyc i posiekac. Wymieszac maslo ze wszystkimi składnikami.
Przełożyc do miseczki, pojemnika i wstawic do lodówki. Masełko mozna ozdobic zieleniną: listkiem pietruszki, mięty itp.