Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lżejsza wersja francuskiej potrawy, zamiast tłustego słonego kruchego ciasta są liście nasturcji. Bardzo smaczne i gorąco polecam.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9123
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9123
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Rzodkiewki i fetę pokroić w kostkę, kapary odsączyć z wody. Jajka dobrze roztrzepać ze śmietaną, dodać koper włoski i pieprz. Wszystko dobrze wymieszać. Wgłębienia blaszki na babeczki wysmarować olejem, wyłożyć liśćmi nasturcji. Po środku równomiernie rozłożyć kawałki rzodkiewki i kapary, polać masą jajeczno-śmietankową. Piec w 180 C ok. 30 minut. Najlepiej smakują ciepłe.