Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obowiązkowe śniadanie, póki są świeże maliny. Pychota!
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20601
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2294
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 47
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20601
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2294
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 47
Składniki
Do 200 ml mleka wsypałam 5 łyżeczek otrąb owsianych. Gotowałam ok. 3 minuty. Po tym czasie przykryłam i odstawiłam, aby owsianka ostygła. Po ok. 10 minutach dodałam łyżeczkę miodu, wymieszałam. Na wierzchu ułożyłam maliny i posypałam płatkami migdałów.