Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obowiązkowe śniadanie, póki są świeże maliny. Pychota!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10097
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1157
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11551
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 560
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10097
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1157
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11551
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 560
Składniki
Do 200 ml mleka wsypałam 5 łyżeczek otrąb owsianych. Gotowałam ok. 3 minuty. Po tym czasie przykryłam i odstawiłam, aby owsianka ostygła. Po ok. 10 minutach dodałam łyżeczkę miodu, wymieszałam. Na wierzchu ułożyłam maliny i posypałam płatkami migdałów.