Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 30-04-2013
Bardzo miła odmiana w świecie pieczywa:). Lekka, nie zawierająca tłuszczu ani cukru bułeczka, o słodkim posmaku. Podana np. z serkiem waniliowym będzie idealnym połączeniem z poranną kawą:) Do tego banalna i szybka w przygotowaniu :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25863
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3002
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1384
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25863
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3002
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1384
Składniki
Piekarnik nagrzałam do 175 stopni. Składniki wymieszałam i przełożyłam do silikonowej formy na bułki (do dwóch komór) i zapiekałam przez ok.12 minut (trzeba obserwować bułki, by za mocno nie przypiekły się z wierzchu, można zmniejszyć temperaturę pieczenia).
Podałam bułeczki posmarowane serkiem waniliowym Miechów (mój ulubiony:P). Smacznego mlecznego:)