Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 30-04-2013
Bardzo miła odmiana w świecie pieczywa:). Lekka, nie zawierająca tłuszczu ani cukru bułeczka, o słodkim posmaku. Podana np. z serkiem waniliowym będzie idealnym połączeniem z poranną kawą:) Do tego banalna i szybka w przygotowaniu :)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11708
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1271
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12325
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3059
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11708
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1271
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12325
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3059
Składniki
Piekarnik nagrzałam do 175 stopni. Składniki wymieszałam i przełożyłam do silikonowej formy na bułki (do dwóch komór) i zapiekałam przez ok.12 minut (trzeba obserwować bułki, by za mocno nie przypiekły się z wierzchu, można zmniejszyć temperaturę pieczenia).
Podałam bułeczki posmarowane serkiem waniliowym Miechów (mój ulubiony:P). Smacznego mlecznego:)