Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna alternatywa dla jajecznicy. Zasmakują zarówno dorosłym jak i dzieciom. Bardzo smaczne i proste w przygotowaniu.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1156
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5689
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8775
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18219
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1156
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5689
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8775
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18219
Składniki
Paprykę, boczek surowy kroimy w małą kostkę. Wkładamy do miski następnie dodajemy pokrojony szczypiorek, starty ser żółty. Wszystko mieszamy. Blaszkę na muffinki smarujemy oliwą następnie dodajemy farsz.
Do miski wbijamy jajka, dodajemy sól pieprz oraz bazylię. Miksujemy aż masa będzie puszysta ok 3 minut. Następnie dodajemy mleko oraz proszek do pieczenia. Nalewamy masę do blaszki z farszem do muffinek. Pieczemy w piekarniku 16 minut w temperaturze 180 stopni.