Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne muffinki. Wsaniale na sniadanie lub deser
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 890
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 180
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 890
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 180
Składniki
Piekarnik rozgrzac do temperatury 190stCForme do mafinek wysmarowac tluszczem i posypac bulka tarta.
Make, proszek i przyprawy wymieszac razem w jednej misce. W drugiej misce wymieszac cukier z maslem, nastepnie dodac puree dyniowe, jajka i maslanke. Polaczyc suche skladniki z mokrymi a na koniec dodac orzechy. Gotowa mase nalozyc do foremek i piec na zlotobrazowy kolor (25-30min) Zamiast orzechow mozna dodac rodzynki