Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne muffinki. Wsaniale na sniadanie lub deser
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 173
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4380
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11904
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6789
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5596
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 173
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4380
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11904
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6789
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5596
Składniki
Piekarnik rozgrzac do temperatury 190stCForme do mafinek wysmarowac tluszczem i posypac bulka tarta.
Make, proszek i przyprawy wymieszac razem w jednej misce. W drugiej misce wymieszac cukier z maslem, nastepnie dodac puree dyniowe, jajka i maslanke. Polaczyc suche skladniki z mokrymi a na koniec dodac orzechy. Gotowa mase nalozyc do foremek i piec na zlotobrazowy kolor (25-30min) Zamiast orzechow mozna dodac rodzynki