Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne muffinki. Wsaniale na sniadanie lub deser
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2646
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 969
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2646
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 969
Składniki
Piekarnik rozgrzac do temperatury 190stCForme do mafinek wysmarowac tluszczem i posypac bulka tarta.
Make, proszek i przyprawy wymieszac razem w jednej misce. W drugiej misce wymieszac cukier z maslem, nastepnie dodac puree dyniowe, jajka i maslanke. Polaczyc suche skladniki z mokrymi a na koniec dodac orzechy. Gotowa mase nalozyc do foremek i piec na zlotobrazowy kolor (25-30min) Zamiast orzechow mozna dodac rodzynki