Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i szybki mus jabłkowy. Idealny na drugie śniadanie lub podwieczorek.
Na pożegnanie lata proponuję bardzo świeży i oryginalny sernik z rzodkiewek....
Odsłon: 42
Syrop z owoców pigwowca można dodawać zimą do herbaty zamiast drogich cytryn....
Odsłon: 20056
Ciasto francuskie ze śliwkami nawiązuje do klasycznych, francuskich wypieków...
Odsłon: 1058
Na pożegnanie lata proponuję bardzo świeży i oryginalny sernik z rzodkiewek....
Odsłon: 42
Syrop z owoców pigwowca można dodawać zimą do herbaty zamiast drogich cytryn....
Odsłon: 20056
Ciasto francuskie ze śliwkami nawiązuje do klasycznych, francuskich wypieków...
Odsłon: 1058
Składniki
Jabłka obrać i usunąć gniazda nasienne. Do miski blendera przełożyć pokrojone na cząstki jabłka oraz suszoną żurawinę. Dodać jogurt i całość razem zmiksować do uzyskania jednolitej konsystencji. W razie potrzeby mus dosłodzić miodem.