Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
propozycja na urozmaicenie śniadaniowego menu
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10367
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5968
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12806
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10367
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5968
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12806
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Składniki
1. w kromce chleba wykroić okienko, odłożyć, 2. jajko rozbić, dodać sól i pieprz, 3. ser i szynkę pokroić w kosteczkę, 4. kromki chleba zamoczyć w jajku, podsmażyć na rumiano na rozgrzanym oleju, podsmażyć też wycięte kwadraty, kromki przewrócić na drugą stronę, w wycięte okienka włożyć pokrojone ser i szynkę, przykryć wyciętymi kawałkami, podsmażyć na rumiano, 5. można polać ketchupem smacznego