Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle giętkie naleśniki z dodatkiem zmielonego siemienia lnianego. Przyjemnie się je smaży, a jeszcze przyjemniej zjada z ulubionym nadzieniem. ;) Ja postawiłam na twarożek z syropem klonowym i maliny. Odnajdą się spokojnie również na słono.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1710
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8254
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 704
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1252440
Polecam.
Odsłon: 1356
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1710
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8254
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 704
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1252440
Polecam.
Odsłon: 1356
Składniki
Zmiksować wszystkie składniki. Odstawić na 10 minut. Patelnię mocno rozgrzać. Smażyć na średniej mocy palnika beztłuszczowo lub z odrobiną masła klarowanego, każdy naleśnik potrzebuje ok. 3 minut z jednej strony i minuty z drugiej strony. Usmażone naleśniki układać na talerzu, można przykrywać drugim talerzem, aby były jeszcze bardziej giętkie. Podawać z ulubionymi dodatkami.